söndag 14 augusti 2011

Till er som vi har våldgästat och till er som vi planerat att hälsa på, vill vi tacka så jättemycket för att vi fick komma. Det har varit jättekul att få träffa er och vi hoppas att ni också vill komma till oss.
Idag har vi bara tagit det lugnt. T o m hundarna har varit slöa, men vi har i alla fall gått en promenad nu i eftermiddag.
Barn och barnbarn har varit här i omgångar och fikat, så vi har tagit del av berättelser om varandras semestrar.
Jag tog en tur runt i trädgården och såg att äppleträden ger en massa frukt i år.
De stackars äppleträden har nästan inte gett nån frukt innan, och de har stått där i ca 25 år, så vi sa att till nästa vår, sågar vi ner dem och sätter något annat där. Det verkar nästan som att de blev rädda och tänkte att det är säkrast att vi skärper oss, så nu får de stå kvar. Vi har också ett plommonträd, som också har stått väldigt många år utan att vi har fått ett enda plommon, och det dignar av frukt nu, men de är fortfarande gröna, så det är spännande att se vad det blir för färg på dem när de har mognat. Det trädet höll på att ryka med, när bina flyttade hit, men då råkade jag se att det fanns plommonkart i trädet, så det var verkligen nära ögat.

3 kommentarer:

  1. Det var mysigt med lite fika, och som Robin sa: vi har saknat att åka till er! Kram.

    SvaraRadera
  2. Det var härligt att träffa er alla igen.

    SvaraRadera
  3. Man får hoppas att di bevingade fjäderfäna inte tar all frukt denna gång. Men jag såg en tvåbent liten pallare i går som fyllde fickan.

    SvaraRadera